Kaljuhakk

Pyrrhocorax pyrrhocorax

RED-BILLED CHOUGH
КЛУШИЦА
ALPPIVARIS

Sugukond: Vareslased (Corvidae)

Elutseb enamasti seltsingutena mägede alpiinses vööndis, madalamal võib teda kohata  Lääne-Euroopa rannakaljudel. Kaljuhakk on väga liikuv, kerge ja kiire lennuga. Toitub mäginiitudel ja -karjamaadel. Talvel rändab toiduotsinguil kord üles- kord allapoole. Pesitseb kaljueenditel ja orvaalustes. Poegade eest hoolitsevad mõlemad vanemad.

Loodusvöönd: vahemereline kuivalembeline, põõsastik

Kaljuhakk-kaart

Avatud

  • Kassa
    9-17
  • Siseekspositsioonid *
    10-18
  • Laste loomaaed
    10-19

* Siseekspositsioonid on esmaspäeviti suletud
Loomaaias võib viibida kuni kaks tundi pärast kassade sulgemist

Kuidas tulla

Paldiski mnt värav

Peatus ZOO: buss nr 21, 21B, 22, 41 ja 42; autoga, jalgrattaga või jalutades

Ehitajate tee värav

Peatus Nurmenuku või Karikakra: nt buss nr 10, 12, 28, 41, 42, 43 ja 45; autoga, jalgrattaga või jalutades

VAATA VÄRAVATE ASUKOHTI KAARDIL

Kontakt

E-R +372 6943 300
zoo@tallinnzoo.ee

Ehitajate tee 150 / Paldiski mnt. 145, Tallinn

Tagasiside