pruun-kõrvukfaasan-iris-maria-u

Pruun-kõrvukfaasan

Crossoptilon mantchuricum

BROWN EARED-PHEASANT
КОРИЧНЕВЫЙ УШАСТЫЙ ФАЗАН
RUSKOKORVAFASAANI

Sugukond: Faasanlased (Phasianidae)

Asustab laialehiseid ja segametsi 1300–2500 m kõrgusel. Isas- ja emaslind väliselt sarnased, emane vaid kogult väiksem ja kannusteta. Toituvad väikeste gruppidena. Pesaks madal lohk maapinnal. Haub vaid emalind. Liiki ohustab asur-kondade väiksus ja isolatsioon, põllumajanduse pealetung, esineb ka munade ärakorjamist.

Loodusvöönd: aastaajati niiske mets

pruun-kõrvukfaasan-iris-maria-u

pruun-kõrvukfaasan-kaart

Avatud

  • Kassa
    9-17
  • Siseekspositsioonid *
    10-18
  • Laste loomaaed
    10-17

* Siseekspositsioonid on esmaspäeviti suletud
Loomaaias võib viibida kuni kaks tundi pärast kassade sulgemist

Kuidas tulla

Paldiski mnt värav

Peatus ZOO: buss nr 21, 21B, 22, 41 ja 42; autoga, jalgrattaga või jalutades

Ehitajate tee värav

Peatus Nurmenuku või Karikakra: nt buss nr 10, 12, 28, 41, 42, 43 ja 45; autoga, jalgrattaga või jalutades

VAATA VÄRAVATE ASUKOHTI KAARDIL

Kontakt

E-R +372 6943 300
zoo@tallinnzoo.ee

Ehitajate tee 150 / Paldiski mnt. 145, Tallinn

Tagasiside