Ascaniusmarakatti

Cercopithecus ascanius

PUNASABAPÄRDIK
RED-TAILED GUENON
РЫЖЕХВОСТАЯ МАРТЫШКА

Heimo: Vanhan maailman häntäapinat (Cercopithecidae)

Korkeintaan 35 yksilön suuruisessa laumassa on yksi uros, sekä useita naaraita. Pääosin puissa elävät Ascaniusmarakatit voivat jakaa elinalueensa myös muiden apinalajien kanssa. Ajoittain esiintyy sinimarakattien (Cercopithecus mitis) kanssa. Ascaniusmarakatteja on käytetty laboratoriotutkimuksissa virussairauksien tutkimuksiin.

Aukioloajat

  • Lipunmyynti
    9-17
  • Sisätilat *
    10-18
  • Lasten eläintarha
    10-19

*Sisätilat ovat maanantaisin suljettu
Eläintarha on avoinna kaksi tuntia lipunmyynnin sulkemisajan jälkeen.

Saapuminen

Paldiski mnt sisäänkäynti
Pysäkki Zoo, bussit nr. 21, 21B, 22, 41, 42 ja 43; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Ehitajate tee sisäänkäynti
Pysäkki Nurmenuku, bussit nr. 10, 28, 42, 43, 46, 47; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Katso sisäänkäyntien sijainnit kartalla

Yhteystiedot

Ma-Pe +372 6943 300
zoo@tallinnzoo.ee

Ehitajate tee 150 / Paldiski mnt. 145

Palaute