Afrikanmarabu

Leptoptilos crumeniferus

MARABOU
АФРИКАНСКИЙ МАРАБУ
AFRIKANMARABU

Heimo: Kattohaikarat (Ciconiidae)

Pääasiallinen ruokavalio koostuu ihmisten ruokajätteistä, kalasta, termiiteistä, sammakoista, sisiliskoista, jyrsijöistä, käärmeistä ja linnuista (myös flamingot). Kerääntyy syömään eläinten jäännöksiä. Kolonniat ovat yleensä 20-60 yksilön kokoisia, ajoittain tavataan myös tuhansien yksilöiden suuruisia kolonnioita. Vanhin luonnossa tavattu afrikanmarabu on 25-vuotias ja vankeudessa 41 vuotta.

Marabu-Anastassia Marabu-Silja-Taning

Aukioloajat

  • Lipunmyynti
    9-18
  • Sisätilat *
  • Lasten eläintarha

*Sisätilat ovat maanantaisin suljettu
Eläintarha on avoinna kaksi tuntia lipunmyynnin sulkemisajan jälkeen.

Saapuminen

Paldiski mnt sisäänkäynti
Pysäkki Zoo, bussit nr. 21, 21B, 22, 41, 42 ja 43; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Ehitajate tee sisäänkäynti
Pysäkki Nurmenuku, Karikakra tai Meistri bussit nr. 10, 12, 16, 26, 27, 28, 42, 43, 45, 46, 47; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Katso sisäänkäyntien sijainnit kartalla

Yhteystiedot

Ma-Pe +372 6943 300; Vartijat: 512 69 65
zoo@tallinnzoo.ee

Ehitajate tee 150 / Paldiski mnt. 145

Palaute