Afrikanmarabu

Leptoptilos crumeniferus

MARABOU
АФРИКАНСКИЙ МАРАБУ
AFRIKANMARABU

Heimo: Kattohaikarat (Ciconiidae)

Pääasiallinen ruokavalio koostuu ihmisten ruokajätteistä, kalasta, termiiteistä, sammakoista, sisiliskoista, jyrsijöistä, käärmeistä ja linnuista (myös flamingot). Kerääntyy syömään eläinten jäännöksiä. Kolonniat ovat yleensä 20-60 yksilön kokoisia, ajoittain tavataan myös tuhansien yksilöiden suuruisia kolonnioita. Vanhin luonnossa tavattu afrikanmarabu on 25-vuotias ja vankeudessa 41 vuotta.

Marabu-Anastassia Marabu-Silja-Taning

Aukioloajat

  • Lipunmyynti
    9-17
  • Sisätilat *
    10-18
  • Lasten eläintarha
    10-18

Sisätilat ovat maanantaisin suljettu. Eläintarhan alue on avoinna kävelylle klo 20.00 asti.

Saapuminen

Paldiski mnt. 145 – North Entrance

From Tallinn city centre (Kaubamaja) bus no. 42 (Bus stop Zoo) From Freedom square (Vabaduse väljak) buses no. 22, 41, and 42 (Bus stop Zoo) From Railway station (Balti jaam) buses no. 21, 41, and 43 (Bus stop Zoo)

Ehitajate tee 150 – West Entrance

From Tallinn city centre (Kaubamaja) bus no. 42 (Bus stop Karikakra or Nurmenuku) From Railway station (Balti jaam) bus no. 43 (Bus stop Karikakra, Nurmenuku or Zoo) Buses no. 10, 12, 13, 28, 37, 45, 46, 47

Zoo map

Yhteystiedot

E-R +372 6943 300; Emergency: 512 69 65
zoo@tallinnzoo.ee

Ehitajate tee 150/Paldiski mnt. 145
Tallinn 13522, Estonia

Give us feedback