Harjasusi

Chrysocyon brachyurus

LAKKHUNT
MANED WOLF
ГРИВИСТЫЙ ВОЛК

Heimo: Koiraeläimet (Canidae)

Etelä-Amerikan ainutlaatuinen koiraeläin. Pitkät jalat, säkäkorkeudeltaan 76 cm, auttavat liikkumaan ja metsästämään korkeassa heinässä. Suuret korvat toimivat paikantajina ja voi niiden avulla pyydystää tehokkaasti. Ilta- ja yöeläin, jonka ruokavalio koostuu suuremmaksi osaksi kasveista. Jakaa vastakkaista sukupuolta edustavan parin kanssa 20–30 km² kokoista reviiriä ja pari valitaan loppuelämäksi. Tapaavat kuitenkin pääosin ainoastaan kiima-aikana. Poikasia kasvattavat molemmat vanhemmat. Elää noin 12-15-vuotiaaksi.

lakkhunt_Maaja Kitsing

Aukioloajat

  • Lipunmyynti
    9-18
  • Sisätilat *
  • Lasten eläintarha

*Sisätilat ovat maanantaisin suljettu
Eläintarha on avoinna kaksi tuntia lipunmyynnin sulkemisajan jälkeen.

Saapuminen

Paldiski mnt sisäänkäynti
Pysäkki Zoo, bussit nr. 21, 21B, 22, 41, 42 ja 43; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Ehitajate tee sisäänkäynti
Pysäkki Nurmenuku, Karikakra tai Meistri bussit nr. 10, 12, 16, 26, 27, 28, 42, 43, 45, 46, 47; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Katso sisäänkäyntien sijainnit kartalla

Yhteystiedot

Ma-Pe +372 6943 300; Vartijat: 512 69 65
zoo@tallinnzoo.ee

Ehitajate tee 150 / Paldiski mnt. 145

Palaute