Juovahyeena

Hyaena hyaena

VÖÖTHÜÄÄN
STRIPED HYENA
ПОЛОСАТАЯ ГИЕНА

Heimo: Hyeenat (Hyaenidae)

Juovahyeenan tunnistaa massiivisesta pääsä, vahvasta kaulasta, voimakkaista leuoista ja taaksepäin madaltuvasta selästä, sekä tietysti juovistaan. Elimistö suodattaa myös suuret luut, mikä mahdollistaa sen, että juovahyeenat voivat syödä kaiken sen minkä muut petoeläimet jättävät syömättä.

Hyvin kestävä eläin, joka on aikaisemmin elänyt Iso-Britanniasta Kiinaan, mutta elinalueiden pienentymisen myötä löytyy enään pohjoisesta ja itäisestä Afrikasta, Keski-Aasiasta, Turkista, Kaukaasiasta sekä Intiasta. Sietää jopa 3300 metrin korkeutta ja kuivaa ilmaa.

Vööthüään-Terje-Marie-Vihur Vööthüään-Kert-Tali

Aukioloajat

  • Lipunmyynti
    9-18
  • Sisätilat *
  • Lasten eläintarha

*Sisätilat ovat maanantaisin suljettu
Eläintarha on avoinna kaksi tuntia lipunmyynnin sulkemisajan jälkeen.

Saapuminen

Paldiski mnt sisäänkäynti
Pysäkki Zoo, bussit nr. 21, 21B, 22, 41, 42 ja 43; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Ehitajate tee sisäänkäynti
Pysäkki Nurmenuku, Karikakra tai Meistri bussit nr. 10, 12, 16, 26, 27, 28, 42, 43, 45, 46, 47; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Katso sisäänkäyntien sijainnit kartalla

Yhteystiedot

Ma-Pe +372 6943 300; Vartijat: 512 69 65
zoo@tallinnzoo.ee

Ehitajate tee 150 / Paldiski mnt. 145

Palaute