Kääpiömarmosetti

Cebuella pygmaea

KÄÄBUSMARMOSETT
PYGMY MARMOSET
КАРЛИКОВАЯ ИГРУНКА

Maailman pienikokoisin apina. Korkeintaan 9 yksilön kokoinen perhe elää vilkkaasti tiheässä pensaikossa, eivätkä koskaan koske maanpintaa. Yöpyvät puiden onkaloissa. Perheessä lisääntyy ainoastaan yksi perhe ja vanhemmat jälkeläiset auttavat hoitamaan nuorempia. Vastasyntyneet poikaset, yleensä kaksoset, kapuavat heti isänsä selkään, missä niistä huolehditaan ja kannetaan korkeintaan 6 viikkoa. Emo käy ainoastaan imettämässä poikasiaan.

 

Kääbusmarmosett-Anu Kääbusmarmosett-Mariliis Kääbusmarmosett-Darja-Modestova kääbusmarmosett-Dmitri-Zaitsev kääbusmarmosett-Nikita-Obraztsova

Aukioloajat

  • Lipunmyynti
    9-18
  • Sisätilat *
    10-19
  • Lasten eläintarha
    -

*Sisätilat ovat maanantaisin suljettu
Eläintarha on avoinna kaksi tuntia lipunmyynnin sulkemisajan jälkeen.

Saapuminen

Paldiski mnt sisäänkäynti
Pysäkki Zoo, bussit nr. 21, 21B, 22, 41, 42 ja 43; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Ehitajate tee sisäänkäynti
Pysäkki Nurmenuku, Karikakra tai Meistri bussit nr. 10, 12, 16, 26, 27, 28, 42, 43, 45, 46, 47; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Katso sisäänkäyntien sijainnit kartalla

Yhteystiedot

Ma-Pe +372 6943 300; Vartijat: 512 69 65
zoo@tallinnzoo.ee

Ehitajate tee 150 / Paldiski mnt. 145

Palaute