Maakotka

Aquila chrysaëtos

KALJUKOTKAS
GOLDEN EAGLE
MAAKOTKA

Heimo: Haukat (Accipitridae)

Asuttaa suoalueita, mäkiä ja muita avaraa maastoa. Ruokavalio koostuu piennisäkkäistä, linnuista ja raadoista. Naaraslintu on kooltaan urosta suurempi ja pariutuu koko elämäksi. Pesii puun oksaan rakennettuun pesään 2 (1-3) munaa. Kaikki poikaset eivät kuoriudu yhtä aikaa ja usein nuorin ei selviydy. Elää korkeintaan 50-vuotiaaksi.

kaljukotkas Kaljukotkas 4

Aukioloajat

  • Lipunmyynti
    9-17
  • Sisätilat *
    10-18
  • Lasten eläintarha
    10-17

*Sisätilat ovat maanantaisin suljettu
Eläintarha on avoinna kaksi tuntia lipunmyynnin sulkemisajan jälkeen.

Saapuminen

Paldiski mnt sisäänkäynti
Pysäkki Zoo, bussit nr. 21, 21B, 22, 41, 42 ja 43; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Ehitajate tee sisäänkäynti
Pysäkki Nurmenuku, Karikakra tai Meistri bussit nr. 10, 12, 16, 26, 27, 28, 42, 43, 45, 46, 47; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Katso sisäänkäyntien sijainnit kartalla

Yhteystiedot

Ma-Pe +372 6943 300; Vartijat: 512 69 65
zoo@tallinnzoo.ee

Ehitajate tee 150 / Paldiski mnt. 145

Palaute