Punaniskakenguru

Macropus rufogriseus

BENNETTI KÄNGURU
RED-NECKED WALLABY
КЕНГУРУ БЕННЕТА

Punaniskakenguru on maassa elävä pussieläin, joka takajalat ovat etujalkoihin verrattuna huomattavasti suuremmat ja vahvemmat. Takajaloissa ei ole ensimmäistä varvasta ja neljäs varvas on muotoutunut erityisen vahvaksi. Pitkä ja vahva häntä auttaa kengurua seisomaan sekä ohjaamaan hypätessä. Asuttaa valoisia eukalyptysmetsiä ja syö ruohoalueilla metsän reunalla. Syö ruohoa, lehtiä, hedelmiä ja puunkuorta sekä voi elää melko pitkään juomatta. Yksi tai kaksi poikasta syntyy kerrallaan ja ne viettävät emonsa pussissa 9 kuukautta. Punaniskakenguru elää 15-18 vuotiaaksi. Laji on tutustutettu menestyksekkäästi takaisin Uuten Seelantiin ja Iso-Britanniaan.

Bennetti-känguru-Martin Bennetti-känguru-Heldin-Punga Bennetti-känguru-Hannes-Mälter

Aukioloajat

  • Lipunmyynti
    9-18
  • Sisätilat *
  • Lasten eläintarha

*Sisätilat ovat maanantaisin suljettu
Eläintarha on avoinna kaksi tuntia lipunmyynnin sulkemisajan jälkeen.

Saapuminen

Paldiski mnt sisäänkäynti
Pysäkki Zoo, bussit nr. 21, 21B, 22, 41, 42 ja 43; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Ehitajate tee sisäänkäynti
Pysäkki Nurmenuku, Karikakra tai Meistri bussit nr. 10, 12, 16, 26, 27, 28, 42, 43, 45, 46, 47; autolla, polkupyörällä ja kävellen

Katso sisäänkäyntien sijainnit kartalla

Yhteystiedot

Ma-Pe +372 6943 300; Vartijat: 512 69 65
zoo@tallinnzoo.ee

Ehitajate tee 150 / Paldiski mnt. 145

Palaute