Kääbusmarmosett-Darja-Modestova

Kääbusmarmosett

Cebuella pygmaea

PYGMY MARMOSET
КАРЛИКОВАЯ ИГРУНКА
KÄÄPIÖMARMOSETTI

Väikseim ahv maailmas. Kuni 9 isendist koosnev peregrupp tegutseb varjatult ja vilkalt tihedas võrastikus, sattumata elu jooksul pea kordagi maapinnale. Ööbivad puuõõnsustes. Peregrupis sigib vaid üks paar. Täiskasvanud pojad aitavad hooldada nooremaid õdesid-vendi. Vastsündinud, tavaliselt kaksikud, ronivad kohe isa kukile, kes neid tassib ja nende eest kuni 6 nädalat hoolitseb. Ema käib poegi vaid imetamas.

Loodusvöönd: vihmamets

Kääbusmarmosett-Anu Kääbusmarmosett-Mariliis Kääbusmarmosett-Darja-Modestova kääbusmarmosett-Dmitri-Zaitsev kääbusmarmosett-Nikita-Obraztsova

Kääbusmarmosett-kaart

Avatud

  • Kassa
    9-17
  • Siseekspositsioonid *
    10-18
  • Laste loomaaed
    10-19

* Siseekspositsioonid on esmaspäeviti suletud
Loomaaias võib viibida kuni kaks tundi pärast kassade sulgemist

Kuidas tulla

Paldiski mnt värav

Peatus ZOO: buss nr 21, 21B, 22, 37, 41, 42 ja 43; autoga, jalgrattaga või jalutades

Ehitajate tee värav

Peatus Nurmenuku või Karikakra: nt buss nr 10, 12, 28, 37, 41, 42, 43 ja 45; autoga, jalgrattaga või jalutades

VAATA VÄRAVATE ASUKOHTI KAARDIL

Kontakt

E-R +372 6943 300
zoo@tallinnzoo.ee

Ehitajate tee 150 / Paldiski mnt. 145, Tallinn

Tagasiside